tiistai 3. elokuuta 2010

Lohi-peruna-kippari-jotain...

Yksinkertaista, helppoa, nopeaa tehdä ja aivan sairaan hyvää - mitä muuta voi arkiruoalta kaivata? Kuva jäi tohinassa ottamatta, mutta eipä se haittaa, sillä totuuden nimessä kaunista kuvaa tästä ruoasta on mahdotonta saada. :) Resepti on oma sähellys.

Lohi-peruna-kippari-laatikko

2 ps 500g perunasuikaleita (pakaste)ma
150 g kylmäsavulohta
1 prk Kippari-juustokermaa (Valio)
1 dl maitoa

Voitele laakea vuoka, levitä siihen toinen pussi jäisiä perunasuikaleita tasaiseksi kerrokseksi. Kaada päälle puolet nesteistä (1,25 dl kermaa ja 0,5 dl maitoa). Levitä päälle siivutettu kylmäsavulohi. Levitä jäljellä olevat perunasuikaleet tasaisesti kalan päälle ja kaada myös loput nesteet. Halutessasi rouhi päälle hieman mustapippuria. Paista 200 asteessa 40-50 minuuttia uunin alatasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti